Uiteraard komt na fase 9 fase 10.
De lessen werden online gegeven, voor mij van 16 tot 21.30 uur, en waren inspirerend en zeer vermoeiend. We kregen heel veel informatie in 5 dagen en we mochten ook borduren en Read more
Het werkstuk is af, binnen 4 maanden. Nog nooit heb ik een stuk zo snel geborduurd ( misschien mijn fase 1, Kusadama, maar dat weet ik niet meer) Alle andere stukken hebben langer op het raam gestaan. Nu moet Read more
De tijd vliegt. In deze vreemde wereld is het voor mij soms moeilijk om dingen voor elkaar te krijgen. Het regelmatig schrijven in de blog is voor mij altijd al een uitdaging, laat staan in deze tijd. Maar ik Read more
Zoals ik al had gedacht, vorige week was het te druk om te schrijven. Beate is geweest om les te geven, 6 dagen lang. Alles op 1,5 m., maar het ging goed. Alleen aan tafel waren minder gesprekken, omdat Read more
Alweer de vijfde uitleg, de tijd vliegt. Dit is het laatste vlakje van de vijf, volgende keer leg ik uit hoe ik de afwerking heb gedaan.
Voor de ondergrond heb ik een getwiste draad genomen en omdat ik alleen Read more
Hoe is het, lukt het borduren? Is alles duidelijk? Vragen kun je altijd stellen onderaan het bericht ( eventueel op de tital van een bericht klikken ). Klik dan op het blokje comment.
How are you doing? Is everything Read more
We zijn al weer toe aan het derde deel van de stitch-along en dit wordt het vlak met de oranje basis en daarover een tralie. Ik ben dit blok begonnen met een lijn te borduren 1 mm. van de Read more
Op naar de volgende/ On to the next one.
Ik heb als tweede de Japanse esdoorn bladeren (maple leaves) geborduurd. Dit blad wordt altijd geborduurd in dezelfde volgorde. Je begint bij het grootste deel van het blad en je Read more
Ik kreeg de vraag of ik het Japanse knoopje uit kan leggen. Ik zal een poging wagen.
De stuifmeelkorrels worden uitgebeeld door middel van knoopjes. De draad is getwist in een S-twist (ondertwist op je linkerhand, meestal 2 draadjes Read more
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.