Home

Blog

 Art Gallery

Wat is Nuido

Wie ben ik

fase 10 Kusudama – Flower Ball

door | jan 3, 2023 | Japans borduren | 0 Reacties

fase 10 Kusudama – Flower Ball

door | 3 jan 2023 | Japans borduren | 0 Reacties

Fase-10-kusudama-flower-ball

 

Uiteraard komt na fase 9 fase 10.

De lessen werden online gegeven, voor mij van 16 tot 21.30 uur, en waren inspirerend en zeer vermoeiend. We kregen heel veel informatie in 5 dagen en we mochten ook borduren en daarvan foto’s insturen. Dus in de ochtend borduren om te zorgen dat er een foto naar Atlanta kon. Ik had bedacht dat ik dan om 14.30 uur zou stoppen voor een broodnodige pauze. Uiteindelijk was er elke keer toch nog een stukje dat ik ook wilde doen, dus het werd de meeste dagen 15.30 uur. Weinig pauze, maar hoe meer ik kon borduren, hoe meer feedback ik kon krijgen.

Na de lessen ben ik een beetje ingestort, dat was te verwachten. Nu pak ik het borduurwerk weer op en zal jullie op de hoogte houden van mijn reis.

De camelia’s zijn klaar, nu ben ik in gevecht met de chrysanten en de twist. Deze twist moet zacht, maar vooral altijd hetzelfde.

Jessica

Of course, after phase 9 you can do phase 10.

The classes were online, for me from 16.00H until 21.30H. They were inspiring and very exhausting. We got a lot of information in 5 days and we could do our embroidery so we could send photos of our work. So in the morning I would stitch to make sure I could send a photo to Atlanta. I thought I would stitch until 14.30 H and then stop for a very needed break. But there always was a bit extra that I wanted to stitch, so most days it would be 15.30 H. Not much of a break, but the more I could stitch, the more feedback I could get.

After the classes I had a little breakdown, which could be expected. Now I’ve started stitching again and I’ll keep you informed on my journey.

The camelia’s are done, now I’m having a fight with the chrysanthemums and the twist. The twist has to be soft, but most of all always the same.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *