Home

Blog

 Art Gallery

Wat is Nuido

Wie ben ik

En dit is het geworden. Na 3 jaar en 2 maanden op het frame ( ik kan niet zeggen dat ik er 3 jaar en 2 maanden aan heb geborduurd) is het klaar. Gerben heeft het ingelijst, daar ben ik blij mee ( en trots op) Het maakt het af, zo’n lijst.
Het sprankelende water is wat minder sprankelend. Omdat het echt zilver is verkleurd het. Ik kan het wel poetsen, maar elke keer alles weer uit de lijst halen is een beetje veel werk. Ik laat het maar zo

And this is it. After 3 years and 2 months on the fram (I can’t say I have been embroidering for 3 years and 2 months) it is finished. Gerben framed it for me, I’m happy with it (and proud of him). It gives something extra, a frame.
The sparkling water is not so sparkly anymore. It’s real silver, so it gets dull. I could polish it, but than I have to take it out of the frame. That’s a lot of work. I’ll leave it as it is.

Geniet er van, please enjoy,

Jessica

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *