Final Dress Up

Het werkstuk is af, binnen 4 maanden. Nog nooit heb ik een stuk zo snel geborduurd ( misschien mijn fase 1, Kusadama, maar dat weet ik niet meer) Alle andere stukken hebben langer op het raam gestaan. Nu moet ik wel zeggen dat het werk nog op het raam staat. Beate wil het graag nog even zien. Ze had het idee dat er nog iets aan moest gebeuren, dat kon ik snel doen. Dus wacht ik nog even met afwerken. Het losse draadje is wel al verwijderd.

This design is finished, within 4 months. Never have I stitched a piece this quickly (maybe my Kusadama, phase 1, but I don’t know that anymore) All other designs have been on the frame much longer. I have to say, Final Dress up is still on the frame, Beate would like to see it. She thinks there is something that needs some attention, but that could be done very quickly. So I’ll wait with the finishing proces. The little thread has been removed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.