Home

Blog

 Art Gallery

Wat is Nuido

Wie ben ik

Dit ontwerp  met Camelia’s komt uit het Ondori boek. Het past precies in een mooi houten doosje en is een leuk oefenstuk.

Ik ben er aan begonnen omdat het kantmuseum in Horst graag een stuk wilden hebben waar aan gewerkt werd. Eigenlijk hadden ze het liefst mijn vogels gehad, maar dan had ik daar 4 maanden niet aan kunnen werken. En dit stukje stond al op de verlanglijst, Gerben had het al op een mooi stukje zijde geprint voor mij.

De eerste Camelia heeft padding zoals aangegeven in het Ondori boek, 5 draden katoen langs de bovenrand van de bladeren. Beate vertelde dat ik een natuurlijker bolling in het blad kon krijgen door een andere padding. Deze wordt als onderlaag geborduurd en daarna vastgezet met couching garen in een kruislings patroon.

Ik ben nog niet zo blij met het eerste borduurwerk aan deze tweede bloem. Komt dat door de padding of door mijn “state of mind”. Ik merk dat ik nog erg veel moeite heb met concentreren, zelfs bij mijn borduurwerk. Het is nog niet weer mijn “zen”moment. Dat zal met de tijd wel weer komen, weet ik.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *