Home

Blog

 Art Gallery

Wat is Nuido

Wie ben ik

Na 10 jaar heeft mijn portemonnee het opgegeven. Als ik hem uit mijn tas haal begin ik te strooien. Niet vreemd als je ziet hoeveel kleingeld ik altijd meesjouw. Tijd voor een nieuwe portemonnee dus. Die heb ik gevonden, mooi groot, met een rits zodat ik niet direct weer ga strooien. Ik ben er blij mee.

Nu is er een ander probleem, de portemonnee past niet in mijn handtas. Heel jammer, want de tas is nog maar 15 jaar jong en nog niet helemaal uit elkaar gevallen. Ze had nog wel een paar jaar met mij op stap kunnen gaan. Op zoek naar een nieuwe handtas dus.

Nu loop ik al een tijdje na te denken over een Japanse tas die ik ooit gezien heb. Het is een tas met een lange lus en een korte lus. Je haalt de lange lus door de korte en je tas is afgesloten. Heel mooi en superhandig.

Tijdens onze open dagen was Lada bij ons te gast en zij had uiteraard mooie stoffen meegenomen. In haar voorraad vond ik 2 prachtige stoffen die ik daar heel geschikt voor vond.  Nog een avondje achter de naaimachine en ik kan weer op stap met mijn nieuwe tas, groot genoeg voor mijn nieuwe portemonnee.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *